Vanaf 7 mei 2014 was het mogelijk om via 'Stichting Boyd's Dream' een lootje te kopen van 2,50 en een formulier in te vullen, om op die manier kans te maken op een gesigneerde voetbal van de gehele PSV selectie. Deze bal werd verloot op 6 juli 2014 in de foyer van cultureelcentrum 'Het Perron' in Heeze. De opbrengst ging naar 'Stichting Boyds Dream'. Er waren maximaal 100 lootjes.
Op 17 augustus 2014 overhandigde John Mollee van motorclub 'Dutch Lighttown HD Club' uit Leende een cheque van € 500,00 aan Joop Kessels van 'Stichting Boyd's Dream'. De motorclub had een rit uitgezet met 10 tot 15 jongeren met een beperking van stichting 'De Schakel'. Spijtig genoeg kon deze mooie rit van veertig kilometer die dag niet worden ingevuld door het slechte weer.
Ieder jaar zal Sinterklaas overnachten in 'De Mus'. Kinderen kunnen ieder jaar een leuk cadeautje krijgen wanneer ze hun schoentje zetten in ’Het huis van Sinterklaas’, aan de Kapelstraat in Heeze. Ook kunnen kinderen door een kiertje in de gordijnen kijken en een glimp opvangen van Sinterklaas wanneer hij slaapt. Deze actie wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door 'Stichting Boyd’s Dream'.
De vermissingen van twee Nederlandse meisjes in Panama, leidde uiteindelijk tot de oprichting van SIMPAR, Op 3 oktober 2015 vond in Almere het 'Nationale Artiesten Gala' plaats met bekende en minder bekende artiesten en diverse talenten, georganiseerd door Stichting SIMPAR m.m.v. onder meer Klaas Wilting, Vijay Badri, Juul van der Linden en Joop Kessel van Stichting Boyd's Dream.