BOEK ROBIN EN DE MAANPRINS

In 2004 schreef kinderboekenschrijver Joop Kessels, oprichter van Stichting Boyd's Dream, het 25 pagina's tellende Kinderboek 'Robin en de maanprins'. Dit eerste boek van Joop Kessels is in het Nederlands en in het Engels verschenen, waarvan de Engelse versie in Galway Ierland 'Best Book Of The Week' werd. De totale opbrengst van het boek ging naar stichting War Child. Nicole van Moorsel maakte de illustraties in dit boek. Van daaruit werd er gewerkt aan een volgende kinderboek voor de stichting 'Villa Pardoes' en de Flying Doctors in Broken Hill Australië.
Villa Pardoes

Op 13 november 2006 presenteerde ambassadrice Mariska van Kolck het kinderboek 'Ayla, Prinses van het achterland' aan de aanwezige gezinnen in Villa Pardoes. Na een aansprekende presentatie van het boek, reikte Mariska samen met kinderboeken schrijver Joop Kessels de eerste boeken uit aan alle kinderen die in die week te gast waren in de Villa. Het boek is in het Engels en in het Nederlands verschenen. De opbrengst van de verkoop van het Nederlandse boek kwam ten gunste van Villa Pardoes. De Engelse versie kwam ten gunste van 'The Flighing Doctors' in Australië. 
Sieraden in ijs 2010

'Sieraden in ijs' is de naam van de benefietavond die op 18 december 2010  in 'Galerie des Beaux Arts' in Heeze werd gehouden. Juwelen en kunst werden ingevroren in blokken ijs geveild onder leiding van Dhr. Hans Wiegel. De avond werd opgeluisterd met live muziek van diverse muzikanten. Ook hapjes en drankjes verzorgd door restaurant Artist ontbraken niet. De galerie was vanwege haar Christmasfair 2010 geheel in kerstsfeer versierd. De opbrengst kwam ten goede aan een speciaal project voor de kinderen van 'Epilepsiecentrum Kempenhaeghe' in Heeze.
De Film 'SpiEgelgevecht'

De speelfilm 'Spiegelgevecht', voornamelijk geacteerd door jongeren die in een moeilijke periode zaten, werd bedacht en geregiseerd door Joop Kessels in samenwerking met jongerenwerk. Een film waarin jongeren leren om naar zichzelf te kijken, ze te motiveren en ze een doel te geven. Op 20 november 2012 werd de rode loper uitgerold voor de première van de speelfilm in twee volle zalen van het 'Pathé Theater'. Honderden mensen kwamen naar Eindhoven om de film te zien. Mariska van Kolck, Gerard van Maasakkers en Ria Valk speelde ook in de film. 
Stichting Boyd's Dream

'Stichting Boyd's Dream' werd op 15 november 2012 opgericht door Joop Kessels, kinderboekenschrijver, producer, filmmaker, regiseur, verbinder en talent scout. 'Stichting Boyd's Dream' is een stichting die zich inzet voor jongeren. De Stichting werd aanvankelijk opgericht voor jongeren van wie de levensverwachting in de meeste gevallen niet hoog is. Door middel van opbrengsten, voornamelijk uit film, muziek en kunstprojecten, meestal gerealiseerd met jongeren, financiële toezeggingen en donateurs, tracht de stichting nog één gekoesterde droom te realiseren. 
APART, NIETS IS WAT HET LIJKT

Het evenement 'apArt, Niets is wat het lijkt' waarvoor Stichting Boyd's Dream zich heeft ingezet vond plaats op 14 december 2012 in het dorpshuis ’t Perron in Heeze. Evenementenorganisatie 'apArt' bracht door middel van een expositie de 'Event, Music, Entertainment en Gaming' branches op een interactieve manier naar voren. Op deze dag kon iedereen zich laten verassen en inspireren. Aan dit evenment werkte mee; Ramon Franken, Lisa Scheeren, Joeke Hilhorst, Kimberly Snoeren, Jane Vreven en Rolf Haring. De opbrengst ging geheel naar Stichting Boyd's Dream.
KUNSTVEILING SCHILDERIJEN

Op 17 maart 2013 vond (tijdens de braderie 'Heeze luidt de lente in') in 'De KunstKazerne' in Heeze een veiling plaats van schilderijen. Dankzij de opbrengst van deze veiling heeft de stichting 'Boyd's Dream' de jeugdige medewerkers van kinderboerderij 'De Hoeve' op het terrein van Kempenhaeghe in Heeze in het nieuw kunnen steken. Ook werd het terras uitgebreid met nieuw meubilair. Daarmee was het eerste concrete project van Stichting Boyd's Dream een feit! Zanger Marco Oostra gaf ‘s avonds in 'Cafe De Koffer' in Heeze nog een speciaal optreden.
Muziekcd 'Elke dag een glimlach'

'Elke dag een glimlach' is een song die speciaal werd geschreven voor 'Stichting Boyd's Dream', in opdracht van Joop Kessels. Het nummer werd gecomponeerd en schreven door Jemy Gijsman en geproduceerd door Jeremy Ebell. De zang is van Marco Oostra (The Voice Of Holland) samen met Irene Dings (The Voice Kids / The Voice Of Holland). De song, opgenomen in twee studio's in Groningen en Eindhoven, werd op CD uitgebracht en was te bestellen via de stichting. De video werd opgenomen op 20 oktober 2013 in het kasteel van het Brabantse dorp Geldrop.
VideoClip 'New LiFE'

Opnames voor de clip 'New Life' van singer-songwriter Marco Oostra vonden plaats in het kasteel van Geldrop. Deze videoclip is tot stand gekomen door Stichting Boyd's Dream en werd geproduceerd door Joop Kessels. De tekst en de muziek is geschreven door Jemy Gijsman en het nummer werd geproduceerd door Jeremy Ebell. De vocalmix is van Remmelt Hummelen. Kees van Langen en Marc Cuppens deden het videowerk en de uiteindelijke nabewerking van de clip. De regie was in handen van Joop Kessels. Figurant (jonge Marco) is Thye de Groot.
sierraden in ijs 2013

Op 31 augustus 2013 werd voor de tweede keer 'Sieraden in ijs' gehouden, een benefietmiddag en avond met 16 sieraden in ijs gevroren. Deze keer achter het raadhuis van Heeze. Joop Kessels organiseerde dit evenement eerder bij 'Galerie des Beaux Arts' in december 2010. De juwelen en de kunstwerken die geveild werden op deze dag waren van 16 verschillende ontwerpers. Deze keer was de veiling onderleiding van veilingmeester Ad Voets. De opbrengst ging dit keer naar 'Stichting Boyd's Dream', opgericht in 2012, waarvan mooie projecten kunnen worden gefinancierd. 
MUZIEKCD 'Die jongen daar'

'Die Jongen Daar' is een song die speciaal geschreven werd voor 'Sem' in opdracht van 'Stichting Boyd's Dream'. Jeremy Ebell schreef het nummer en produceerde het. Het werd gezongen door de singer-songwriters Marco Oostra en Irene Dings. 'Sem' is een jongen met de ziekte van Leigh. Jeremy Ebell werd gevraagd om drie dingen op te nemen waar 'Sam' het meeste van houdt; spelen met zijn broer, zorgen voor zijn huisdieren en snelle sportwagens. De muziekcd's van deze speciale song zijn uitgereikt tijdens het benefitconcert wat speciaal voor 'Sam' is gehouden in Geldrop.
Benefit voor sem

Samen met Irene Dings ex The Voice Kids deelneemster, Marco Oostra en Aristakis Jessayan heeft er op 20 oktober 2013 een geweldig concert plaats gevonden bij Kasteel Geldrop om 'Sem' een droomdag te bezorgen. Hij werd thuis in Weert opgehaald met een knal rode Ferrari om zo hem de dag van zijn leven te bezorgen samen met vrienden en familieleden. En hoewel Sem altijd in zijn eigen rolstoel vervoerd werd kreeg hij met hulp van kussens en doeken, de kans om zo voor in de stoel van de Ferrari te zitten samen met Ton Dijk die hem belangeloos heeft opgehaald.
't goeie doelen winkeltje de mus

Stichting Boyd's Dream beschikt vanaf 6 mei 2014 ook over een goede doelen winkeltje 'De Mus'. De Mus is gelegen in het Brabants leukste dorpje Heeze. Vanuit heel Nederland komen mensen regelmatig naar Heeze en het goededoelen winkeltje. Het winkeltje heeft Joop Kessels opgestart eigenlijk om daar voor jongeren een 'Muziekhuis' te kunnen realiseren. Uiteindelijk mocht op die plek alleen een winkel komen waar antieke spulletjes verkocht mogen worden. Op deze manier kan de stichting blijven draaien. Veel mensen uit de verre omgeving weten de winkel te vinden.
RADIOSPOTS 'KRIS EN LISANNE'

Vanaf 7 tot 24 mei 2014 waren op alle lokale, regionale en landelijke  omroepen in Nederland radiospotjes te horen over de in Panama vermiste Lisanne Froon en Kris Kremers. De spotjes van 30 seconden waren ingesproken door verschillende bekende radiopresentatoren en nieuwslezers. Met de spotjes wilde de familie aandacht vragen voor de 'Stichting Vind Kris en Lisanne'. Er kon geld gestort worden, zodat de zoektocht in Panama kon worden voortgezet. De spotjes werden belangenloos gemaakt door Vincent Perquin in opdracht van 'Boyd's Dream' en de familie.
MUZIEKCD 'STEPHAN MESRITS'

De vriend van de in Panama vermiste Amersfoortse studente Kris Kremers heeft in samenwerking met 'Stichting Boyd's Dream' een single uitgebracht op iTunes om geld in te zamelen voor de zoektocht naar zijn vriendin Kris Kremers en haar eveneens verdwenen reisgenote Lisanne Froon. Met zijn muzikale hartenkreet maakt hij duidelijk hoezeer hij zijn vriendin mist. Het bluesnummer was vanaf 5 juni 2014 te koop op iTunes en is met hulp van producer George Pelupessy in een Amsterdamse studio opgenomen. De opbrengst ging naar 'Vind Kris en Lisanne'. 
MUZIEKVIDEO 'WITHOUT YOU HERE'

'Stichting Boyd's Dream' werkte begin juli 2014 aan een CD-project met als titel 'Without you here' Het nummer werd geschreven door Jemy Gijsman en geproduceerd door Jeremy Ebell en werd ingezongen door de Nederlandse pop/rock singer-songwriter Marco Oostra en de uit Engeland afkomstige zangeres Frankie Lee. De videoclip werd gemaakt bij de Cacaofabriek in Helmond door filmproducenten; Kees van Langen en Niec Himpens. De opbrengst van deze CD ging naar de stichting 'Vind Kris en Lisanne', deze meiden verdwenen tijdens hun werkvakantie in Panama.
MUZIEKCD 'SONG FOR KRIS'

Op 1 oktober 2014 bracht 'Stichting Boyd's Dream' de single 'Without You Here (Song For Kris)' uit voor de Familie Kremers uit Amersfoort, om het verdere onderzoek naar de dood van hun dochter Kris te steunen. Het nummer wordt gezongen door 'The Voice of Holland' deelnemer Marco Oostra en de Engelse zangeres Frankie Lee. De opbrengst kwam volledige ten goede aan de zoektocht 'Answers for Kris'. Het nummer is verkrijgbaar in de iTunes Store en bevat een vocale versie, instrumentale versie, een Slam FM remix en een iTunes promo van Jeroen Nieuwenhuize.
werken van Eddie Heerings

Op zondag 7 september 2014 hield 'Stichting Boyd's Dream een expositie in 'De Mus'’. Tijdens deze expositie waren meer dan 50 werken te bewonderen van Eddie Heerings (1924-2004) die geboren en getogen is in Heeze. Veel mensen vinden de werken mooi omdat Heerings Heezer landschappen en bekende plekjes schilderde. De werken, die geschonken zijn door familie Heerings, werden verkocht in ‘De Mus’ aan de Kapelstraat 37 te Heeze. De opbrengst ging volledig naar stichting Boyd’s Dream. De expositie was van 13.00 uur tot 19.00 uur en de toegang was gratis. 
Wonderlijke EN wijze verhalen

In de drie huiskamers van 'De Mus', Kapelstraat 37 in Heeze, kon je op 22 oktober 2014 komen luisteren naar bijzondere verhalen uit alle windstreken. De bezoekers kwamen van heinde en verre en konde aanschuiven bij drie rasvertellers; Dick van der Pijl, Desiree Hornikx en Anne Margriet Veldhorst. Het was een mooie avond waarin de bezoekers hun waardering voor de vertellers uitspraken. De 'Wonderlijke en Wijze Verhalen' brachten menigeen ertoe een gift in de collectebus van 'Stichting Boyds Dream' te doen. Ook de drie vertellers waren zeer te spreken over de gezellige avond.
Bjorn nabuurs ondersteuning

Bjorn Nabuurs lijdt aan de zeldzame verouderingsziekte progeria. Voor zover bekend is hij de enige in Nederland die aan deze ziekte lijdt. Hij kreeg het voor elkaar om met zijn boek (getiteld; ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’) mede lotgenootjes een geweldige week in Nederland aan te bieden. De Boekelnaar hield op zondag 22 maart 2015 in 't winkeltje 'De Mus' van Stichting Boyd's Dream een signeersessie. Wereldwijd lijden er ongeveer honderd kinderen aan deze ziekte. Zij hebben een gemiddelde levensverwachting van ongeveer 13 jaar.
MUZIEKPROJECT 'Hard Enough'

'Hard Enough' is een zelf geschreven nummer van pop/rock singer-songwriter Marco Oostra. Joop Kessels heeft het nummer uitgekozen als soundtrack voor de speelfilm 'Wending' die medio 2020 moet verschijnen. Het nummer werd geproduceerd en gemixd door Jeremy Ebell. Marco Oostra is een van oorsprong Groningse zanger en deed mee aan diverse talentenjachten waaronder 'Popstars' (2010) en 'The Voice of Holland' (2012). Hij studeerde Muziek & Sounddesign aan het Groningse Noorderpoort College. Marco verdient al enige tijd zijn brood als muzikant. 
Expositie 'AUGUST ICE'

Van 22 t/m 30 augustus 2015 gaf 'Stichting Boyd's Dream' een expositie met veertien objecten die samen een verhaal vertellen uit vervlogen tijden. De objecten werden als relieken bevroren in de tijd. Letterlijk, want ze werden stuk voor stuk ingevroren in ijsblokken. ‘IJs is water en water is leven’ volgens Joop Kessels, filmmaker en oprichter van 'Stichting Boyd's Dream', die het project uitvoerde. Hij is bekend met het invriezen van objecten. Eerder deed hij dat met sieraden. Op de achtergrond werd de muziekfilm 'White Swan' van Sil van der Woerd geprojecteerd.
De IJSbaby

Met de 'IJsbaby' wilde 'Stichting Boyd's Dream' een statement maken voor de baby’s die geboren worden in oorlogsgebieden. 'Na vrijwel elke aanval duiken de beelden op. Een pasgeboren baby tussen het puin van wat kort daarvoor zijn kraamkamer was.' Met dit kunstobject stond 'Stichting Boyd's Dream' op 20 december 2015 (de zondag voor Kerst) in de binnenstad van Eindhoven om zo stil te staan bij het feit dat er dagelijks kinderen geboren worden in barre omstandigheden. De glazen baby, die werd ingevroren, werd speciaal voor dit project gemaakt door Frans Meeuwsen.
Sunflower for flight MH17

Ter gedachtenis aan de 298 passagiers van de crash en de geliefden die ze achterlieten van de MH17 maakte stichting Boyd's Dream speciaal deze videoclip. Malaysia Airlines vlucht MH17 van Amsterdam naar Kuala Lumpur werd neergeschoten op 17 juli 2014 boven de provincie Donetsk in Oost-Oekraïne. Alle 283 passagiers en 15 bemanningsleden aan boord van MH17 vonden de dood. Puin werd verspreid over een groot gebied en delen van het vliegtuig werden gevonden in een zonnebloemveld nabij Rozsypne. De zonnebloem werd een symbool voor deze tragedie.
SONGLAND.NL

Op 23 november 2017 startte, op initiatief van 'Stichting Boyd's Dream', de website SONGLAND.NL voor singer-songwriters. Er zijn in Nederland veel jonge muzikale talenten. SONGLAND.NL wil deze talenten de kans geven, om via één platform, te laten zien wat ze waard zijn. Stichting Boyd's Dream wil jonge singer-songwriters helpen bij het zetten van nieuwe stappen en het verkrijgen van een podium voor meer bekendheid. Dit doet de stichting door aandacht te vragen op Songland.NL, van de media, socialmedia en door optredens voor het goede doel. 
pianoConcert Voor 'WIE IS DAAN?'

Stichting Boyd's Dream organiseerde op 24 maart 2018 een pianoconcert met pianist en zanger 'Aristakes', in een overvolle zaal in het kasteel van Geldrop. Het avondconcert stond in het teken van 'Daan'. Na het concert konden bezoeker een bijdrage achterlaten voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Daan. Daan Gerrits heeft de zeldzame chromosoom afwijking 'Nystagmus', een lichamelijk en geestelijk gehandicapt. Zijn ogen bewegen continu van links naar rechts. Daardoor is hij ook slechtziend. De toekomst  zal laten zien wat deze afwijking verder zal inhouden.
BENEFITCONCERT TEGEN PESTEN

Op 18 juni 2018 organiseerde 'Stichting Boyd's Dream'  in kasteel Geldrop een Benefietconcert tegen pesten met als doel de film 'Wending' tegen pesten te kunnen realiseren. Medewerking verleenden onder anderen; singer-songwriters Marco Oostra en Mirthe Meter (zang), LA The Voices-zanger Peter Strykes (zang), Nederlandse ex-politieman Klaas Wilting (presentatie), Arno Verspaandonk (fotograaf) en John Muermans (video). Met de opbrengst van dit concert wordt de nieuwe film 'Wending' van filmproducent en filmregiseur Joop Kessels gefinancierd.
Alessandro Onali  'ARCADE'

Op 6 maart 2019 maakte de musicus en componist Alessandro Onali, in opdracht van SONGLAND.NL, in Barùmini (Italië) een instrumentale versie van Duncan Laurence zijn song 'Arcade'. Alessandro maakt gebruik van digitale piano en enkele synthesizers. Alessandro Onali maakte deze uitvoering de dag voordat bekend werd dat Duncan Laurence met dit nummer naar het Eurovisie Songfestival zou gaan. Op 7 maart 2019 werd het nummer bekend gemaakt bij 'DWDD'. De dag ervoor werd de live versie van 'Arcade' van Duncan op SONGLAND.NL viraal gedeeld.